Fason Kozmetik Üretimi

Fason Üretim 12 Kasım 2020

Bitkisel Kozmetik Ürünleri

Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

“Bitkisel Kozmetik” ürünleri, herhangi bir kimyasal işleme maruz kalmadan, insan sağlığı ve ekolojik denge temel prensip kabul edilerek yetiştirilen ve her aşaması kontrollü hammaddelerin bir araya getirilmesiyle sağlık ve güzellik sağlayan kişisel bakım ürünleridir.

Fason Bitkisel Kozmetik İmalatı Zeytin Sarayı Kozmetik

Zeytin Sarayı Organik kozmetik ve üretim süreçlerindeki deneyimimiz ile fason organik kozmetik üretim hizmeti de sunmaktayız. 

Zeytin Sarayı Kozmetik üretim tesisinde modern teknoloji ile bir çok marka için fason organik kozmetik ürünleri üretiyoruz.
Özelikle sertifikalandırma süreçleri başta olmak üzere, tüm üretim aşamaları özenle gerçekleştiriyoruz.

Organik kozmetik üretimindeki deneyimimiz ve yenilikçi yaklaşımımız ile özellikle Türkiye pazarında en önemli üreticilerden biriyiz.
Sadece Türkiye değil, yurt dışındaki markalar için de fason organik kozmetik hizmeti sunuyoruz.

Avakado yağı: Tatlı ve ılıktır, E vitamini yüksek olduğundan karaciğer için mükemmeldir. Cildi nemlendirir ve zayıf dokular için iyidir.
Castor yağı: Yoğun ılık ve tatlıdır, dahili olarak kullanıldığında kabızlık ve kuru büyük abdest için mükemmeldir; kompres şeklinde uygulandığında kas spazmını ve eklem iltihabı ağrılarını geçirmeye yardım eder ve lenf hareketlerini uyarmaya yardım eder.
Keten yağı: Yüksek oranda uçucu yağlı asitleri ve dolayısıyla sistemi uyararak kabızlık ve kuruluğa yardım eder. Dahili kullanım için mükemmeldir.
Fıstık yağı: Ilık tatlı ve güçlü kokuludur. Kokusunu uçucu yağlarla örtmek oldukça zordur, fakat Edgar Cayce tarafından tedavi edici özellikleri nedeniyle yoğun olarak kullanılır.
Susam yağı: Kuru ciltler için mükemmeldir. Besleyici ve koruyucudur. (güneşin UV ışınlarının % 45’inden fazlasını engeller) ve mineral açısından zengindir.
Ceviz yağı: Cildi serinletir, sakinleştirir, enfeksiyon için mükemmeldir; kokusu çok güçlü olduğu için hafif karışımlarda tercih edilmez, fakat kaynağı nedeniyle oldukça besleyicidir.
Hindistan cevizi yağı: Serinleticidir, güneş losyonları için mükemmeldir (radyasyonu yansıtmaya yardım eder), cildi nemlendirir, iltihaplanmaya, deri enfeksiyonlarına yardım eder ve yaygın görüşün aksine sentetik kokular katılmadıkça kokusuzdur.
Ayçiçeği yağı: Tatlı ve serindir, besleyicidir, isilik ve enfeksiyonlar için iyidir.
Canola yağı: Doymuş yağlar azdır ve cildin gençliğini korumasına yardım eder. Hardal familyasındandır, formüllere ısı sağlamaya yardım eder.
Mısır yağı: Büyük ölçüde idrar söktürücüdür. Sıcaklık verir, ödem ve şişlik için mükemmeldir. (P-K+) tatlı ve nötrdür, muhtemelen safra kesesi taşlarını, safra sistemini yatıştırmak ve safra sistemi tıkanıklıkları için en iyi yağlardan birisidir; antiseptik ve uyarıcı özellikleri vardır, eklem ağrıları ve ilaç haline getirilmiş yağlar için mükemmeldir. Az çok güçlü olan kokusu onu masaj karışımları için pek popüler kılmaz.
Hardal yağı: Keskin kokulu ve acımsı tadı, aşırılaşmış dokuları kırmaya (ezmeye) yardım eder, akciğere kompres yapmak ve karın ağrıları için iyi olabilir.Yalancı safran, Aspur yağı (PK-V0) ılık keskin kokulu ve acımsıdır, hamilelik normal cilt, dolaşım problemleriyle kadın hastalıkları için mükemmeldir.
Soya yağı: Tadı buruktur, kurutucu özellikleri vardır ve cilde sağlıklı bir parlaklık sağlayan ve koruyan A ve E vitamini içerir.
Tatlı badem yağı: Isıtıcıdır ve hafif kokusu nedeniyle masaj terapistlerinin favorisidir. Acı bademden kaçının kokulandırmak için çok az miktarlarda kullanılır. Fakat cilde uygulandığında zehirleyici ve iltihaplandırıcı olabilir.
Aloe Vera yağı: Taze aloe vera bitkisinin yapraklarını koparıp cam bir kavanoza koyup üzerini sebze yağı ile doldurularak kendinizin de yapabileceği ilaç haline getirilmiş bir yağdır. Karışımın 30 ila 60 gün arasında bir süre için iyice demlenmesini bekleyin ve daha sonra süzün kendi ilaç haline getirilmiş yağınızı yapmak için herhangi bir sebze yağına (nebati yağa) aloe vera (veya herhangi bir şifalı ot) katarak sebze yağını zenginleştirebilirsiniz.
Zerdali çekirdeği yağı: Masaj terapistlerinin favorisidir. Tatlı, ılık, temiz ve hafif kokuludur. Cildi kayganlaştırır ve sağlıklı bir parlaklık verir. Hindistan’da kabızlığa ve enfeksiyonlar yardımcı olma amacıyla tıbbi amaçlar için kullanılır.
Fındık yağı: Isıtıcı ve besleyicidir, tahriş olmuş kuru ciltler için iyidir. Ve güçlü bir fındık kokusu vardır.
Jojoba yağı: Güneybatı Amerika’da yetişen bir bitkinin meyvelerinden çıkartılır jojoba yağı aslında balmumudur ve bu nedenle bozulmaz ve diğer sebze yağları gibi bayatlamaz. İltihap giderici özellikleri vardır. Saçlar için iyidir ve güneş koruyucu özellikleri ve birçok vitamin ve mineral içerdiği için cilt bakım ürünlerinde çok kullanılır. Rafine edilmemiş jojoba yağı epeyce sert kokar, neredeyse fındık gibidir; karışımlarda rafine edilmiş hali tercih edilir, temizdir ve neredeyse kokusu yoktur.
Çuha çiçeği yağı: Phytoestrogen (bitki estrojen) yamaları için kullanılan harika bir yağdır, sahip olduğu uçucu yağ asitleri nedeniyle bağışıklık sistemini ziyadesiyle inşa eder ve 8 onsu oldukça pahalıdır.
Buğday özü yağı: Kendi karışımını yapmada kullanmak için oldukça pahalıdır, fakat antioksidan özelliği nedeniyle karışımların raf ömrünü uzatmak için 1/10 oranında tüm karışımlara eklenebilir.

Okunma 2249 kez
Son değişiklik 06 Ocak 2021
Bu kategorideki diğerleri: Krem Üretimi »

İrtİbat

Adres: Belevi Mah. 12011 Sok. No:2/b

Telefon: +90 232 897 60 88

GSM: +90 535 735 56 25

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Food Gallery